neděle 9. října 2011

Soukromá dramata na téma pevné objetí

Televize Prima odvysílala 13. září 2011 v rámci pořadu „Soukromá dramata“ reportáž o pevném objetí dle Jiřiny Prekopové. Reportáž se natáčela v létě 2011. Prostor zde dostali příznivci i odpůrci metody. V reportáži byly také mj. použity záběry z dokumentu „Mámo, táto, obejmi mě“.
Soukromá dramata




„Soukromá dramata“ jsou publicistickým pořadem autorů Josefa Klímy a Janka Kroupy. Nepřímo navazují na legendární novácké „Na vlastní oči“.


Reportáž vzbudila hodně reakcí, jak se můžete přesvědčit na Facebooku (když si nalistujete 13. 9. 2011), nebo na Stream.cz přímo pod videem, nebo na stránce pořadu Soukromá dramata (opět když si nalistujete na příspěvky vložené 13. 9. 2011 a později).

Na reportáž reagovali také Andělovi (rodina z dokumentu „Mámo, táto, obejmi mě“). Jejich korespondenci s Josefem Klímou uveřejnil web nadačního fondu J. Prekopové http://www.prekopova-nadacnifond.cz/Andelovi-versus-Josef-Klima.html. Zejména první dopis manželů Andělových obsahuje podobné formulace jako „jejich“ vyjádření z časopisu Děti a my ze 17. 3. 2011 (viz http://www.evalabusova.cz/clanky/obejmi.php).

Žádné komentáře:

Okomentovat

 
Copyright 2010 Pevné objetí
Design by Introblogger | This template is brought to you by : allblogtools.com